Gezocht licht getinte, kale man van ca 30 jaar mishandeling

12 augustus, tussen 19:00/19:30 uur is mijn zoon, in het bijzijn van zijn vriendin, bij ’t Nye Hemelriek, in elkaar geslagen/geschopt door een licht getinte, kale man van ca 30 jaar. Mijn zoon ligt momenteel in het ziekenhuis met een gebroken neus en een schedelfractuurbreuk…
Hij (de dader) was samen met 2 vrouwen met zwart half lang haar, zij droegen een gescheurde boodschappentas met handdoeken.

Mijn zoon en zijn vriendin kregen nadien hulp van 1 man en 2 vrouwen uit Assen die een ambulance hebben gebeld. Wij zijn nu op zoek naar iemand die iets gezien heeft, want de dader is er vandoor gegaan! En we zoeken de mensen die mijn zoon hulp hebben geboden.

++++++++
Heel erg bedankt voor al jullie steun en lieve woorden en natuurlijk voor het vele delen.
Helaas is de tip er nog niet uit gekomen. Als jullie foto’s of filmpjes hebben van die dag rond dat tijdstip stuur ze aub priv├ę op.

En voor de mensen die reageren met dan moet vast wat aan vooraf zijn gegaan/gezegd. Nee, dit kwam geheel vanuit het niets, heel laf door een of andere ‘held’ is mijn zoon van achter aan gevallen, zomaar. Op zijn hoofd geschopt en geslagen om niks!
Ik hoop van harte dat het jullie bespaard blijft je kind zo te moeten zien liggen in het ziekenhuis. Denk eens na voor je je opmerking hier plaatst!

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.