Groningen flinke stijging van het aantal besmettingen

n Groningen is daarmee een flinke stijging van het aantal besmettingen te zien. In de laatste weekupdate van het RIVM werd, in de periode tussen 14 en 28 juli, melding gemaakt van slechts acht besmettingen.

Ook in de provincie loopt het aantal besmettingen op, bij zesendertig inwoners werd COVID-19 vastgesteld in de afgelopen twee weken. In de gehele provincies werden geen ziekenhuisopnames of overlijdens als gevolg van het coronavirus gemeld.

Landelijk werden er sinds 29 juli  2.588 nieuwe personen gemeld die positief getest zijn op COVID-19. Dat zijn er 1.259 meer dan het aantal meldingen van vorige week. Er zijn in de afgelopen week 44 patiënten gemeld die voor COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Dat zijn er 21 meer dan vorige week. Er zijn 6 laboratorium-bevestigde COVID-19  patiënten als overleden gemeld, 3 minder dan in de week er voor.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.